Foe Yung Hay
Een bekend en vegetarische gerecht uit de Chinees / Indische keuken wat goed samen gaat met Bami Pangang. Foe Young Hay is makkelijk te maken eiergerecht en is natuurlijk erg lekker en een stuk goedkoper als je het zelf maakt in plaats van dat je dit telkens koopt bij de afhaal Chinees.
Wat het je nodig voor de Foe Yung Hay
- 4 Eieren
- 200 gram in plakjes gesneden Champignon
- 4 fijn gesneden bosuitjes
- 50 gram doperwten
- Peper
- Zout
Die de eieren in een ruime kom en klop deze een beetje los. Roer alle overige ingrediënten door de ei en giet deze in een hete pan met een laagje zonnebloem olie. Als het omelet van onderen mooi bruin is, vouw je deze 1 keer dubbel en laat je deze nog eventjes op een laag vuur zachtjes garen.
Als het ei gegaard is, giet je hier gembersaus overheen en kun je het serveren.
Pingback:Gembersaus – Jamalipez